Redigerare

Jag är sedan 2018 utbildad filmredigerare från Medieinstitutet. Jag har främst klippt beställningsfilm åt olika företag men har även gjort motion graphics jobb t.ex. digitala reklamskyltar för bl.a. Rusta. 

Jag klipper främst i Premiere Pro och jobbar även i After Effects. Här nedan kan ni se några exempel på sådana jobb. 

REFERENSER

"Men snälla du Maria! Du är så grym, den korta filmen är över mina förväntningar! Du är ett geni."
Patrik Wincent, Fondberg & Wincent

"Effektiv, kompetent och lösningsorienterad. Det är en kort beskrivning av Maria. Lägg därtill nytänkande, kreativ och enormt rolig och orädd. Att få jobba med Maria är ett tillskott av kompetens men också av härliga skratt och inspiration."
Sonja Björk Ebert, Swedish Content Agencies"

"Jag upplevde Maria som både lyhörd och med förmåga att ta egna beslut, exempelvis under efterarbetet med filmerna. Jag är jättenöjd och vill göra fler jobb med henne."
Gabriella Ringvall, &thebrain

"Maria är en kreativ, varm, proffsig och pålitlig person. Jag uppskattar att hon alltid gör sitt bästa och även säger vad hon tycker, vad hon tror blir bäst i sammanhanget och vad hon själv behöver för att skapa det bästa resultatet. Hon tar sina uppgifter i mål och levererar dem med smarta detaljer och positiva överraskningar efter egen smak där det passar. Hon har bra känsla i den kreativa processen och dessutom är hon noggrann och behaglig rent allmänt att ha omkring sig."
Lisa Sjödahl, Digital Artist

"Det är en fröjd att arbeta med Maria tack vare hennes mångsidighet, professionalism och projektledarroll. Dessutom har Maria alltid ett leende på läpparna!"
Christina Von Wachenfeldt, Stockholms Golfförbund

"Maria är inte bara superproffsig att jobba med utan har glimten i ögat. Hon är lyhörd, kreativ och kommer med väldigt bra förslag. Hon levererar med perfekt slutresultat så alla blir nöjda. Jag rekommenderar Maria varmt och tvekar inte att anlita henne för framtida projekt."
Sheida Karlsson, Monteliz

FILMKLIPP
Följ mig gärna på Instagram, där finns även filmklipp: mariaolsson_red